Från läktaren...


Lillis lägger straff

Det är knäpptyst i hela hallen och Malin "Lillis" Eriksson lägger upp bollen på straffpunkten för att lägga sin straff. Just innan domarn blåser igång hör man en röst från läktaren:
-Malin?!   inget svar..
- Malin?! Ska du äta hemma?
Rösten tillhör Lillis pappa Håkan Eriksson som inte ger sig förran lillis tillslut säger, - Näe pappa! 

Josefia Victoria Och Cassandra spelar fotbollsmatch i somras.

Jossi, Vickan och Cassi spelar fotbollsmatch, när några killar i tjugårsåldern börjar prata bakom Cassandras mamma.
- Vem är den där Cassandra? frågar den ena.
- Det är nummer 24..  svarar den andra.
-Dom andra två IKSU spelarna då?
- Det är nummer 2 och nummer 13
- SATAN vad XXL!! utbrister den första killen.
- Ja men vad tror du?! Spelar man i IKSU som är sveriges bästa lag kan man inte se ut hur som hellst.. svarar den andra killen igen..

Tror dock han syftade mest på oss andra två..

FF!!

Frasses i Umeå denna fredageftermiddag befinner sig Evelina 14, Johannes 16, Ahmed 15, Alexandra 15 som kastar servetter och skriker åt varandra, vid ett annat bord sitter Susanne 31 och Therese 28!

Det är nämligen såhär att varje fredag så äter dem middag på frasses.. Varje fredag är lika dan:
Susanne slutar och åker in till stan.. Stryker runt tills Therese(Mini) slutar klockan 4 och sedan möts de upp och går med hungriga magar till frasses. Väl där så beställer de alltid samma sak, var sitt Cheesemål och sedan sitter dem och surrar och äter i cirka en timme, innan de beger sig hem på var sitt håll för att sedan dö i soffan..

Vem väljer Frasses av alla ställen på en Fredag?!?

Här på bilden kan vi se äkta paparazzibilder fotade av oss på IKSUfashion, tagna förra fredagen. Frågan är vad de gör med fingret? Men det är väl så man gör där.. Sussi och Mini ahr försökt bjuda in folk men ingen har än så länge nappat, undra varför..

FF nr2
Som ni kanske redan vet så står ju FF även för Fashion-Fräckis som denna fredag berättas av den
legendariske Gert Fylking: Och den hör ni här




Nakenchock på planen WIC - Falun

Enligt Aftonbladet sprang den streakande mannen in på planen med tre minuter kvar att spela. Spelet på planen fortsatte medan mannen med några rejäla kliv studsade upp på läktaren.

Bild från Aftonbladet

Veckans Diss



IKSUfashion dissar denna vecka Ginas (bla.) Harembyxor! Visst det finns finare harembyxor som hänger lite grann och lite snyggare men vad hände med t.ex dom här?!

Vi har funderat lite på vad är det som hänger där..

1.  Det ser ut som man går med en säck mellan benen, man undrar ju om det är harembyxan tomten kommer ta till jul istället för säcken..

2.  Det ser ju nästan ut som man bajsat på sig

3. Byxan är till för gravida kvinnor som ska få plats med magen..

4. Byxan är till för bäbisar eller andra som ska få plats med blöjan... 

Listan kan göras lång men ni fattar nog..  Dom är säkert bra att täcka skott med, men allt i livet handlar inte om att täcka skott, Näe vet ni vad den här byxan går FETbort!

Grattis Sofia Ahlehjelm!

Vi vill passa på att gratta Sofia Ahlehjelm som fyller 26 år ung idag! Grattis Sofia! Nedan kan ni se den berömda aftonbladsbilden, som sofia tog med sin mobilkamera och skickade in till tidningen när hon höll på att byta efternamn! Fräck tycker vi! Annars så är Sofias motto i livet " jag måste äta NU annars dör jag" och Sofia är även en hejjare på innebandy och inte minst slutspel, i förrförra SM-final gjorde Sofia hela 3 mål! Annars så gillar hon att pyssla, klippa och klistra och även adliga Hjälmar!


psssT! har ni spanat in nya robinson? Annars finns reprisen på Tv4as hemsida..
För alla som inte vet så har Malin Eriksson ett gäng olika personlighetsdrag
som vi brukar kalla, Bella, Lillis, Lillemor och Beatrice även kallad Bea.
Bea är i år med i robinsson! --->

Vi undrar även vad en innebandyinstruktör är för något, vad är det för yrke?!

Höj volymen

Vi på iksufashion höjer volymen för Addeboy Vs Cliffs låt "Beep my beep" såhär kvällen innan lillördag. Den klättrar upp på andra plats efter Snaps låt Rhythm Is A Dancer med motiveringen: "Beepen i låten får en att tänka på beeptestet man är tvungen att genomlida efter varje års sommarträning. Skillnaden är bara att beepen i den här låten får en att vilja dansa tills man stupar, inte springa tills man stupar och det är fashion."

Slutspelsbehåring..

Frågan är ju egentligen hur långt IKSUs tränare Ove och Grubbes slutspelsskägg kommer att bli? Vi hoppas på långt, för visst är dom ganska söta?! För alla som inte vet så brukar alla skrockfulla spara ut sitt hår, oftast skägget när det är sluspelsdags för man tror att det för tur med sig..

Men för oss tjejer är det lite svårare att spara på skägg så vi får ta till andra knep som till exmepel den berömda slutspelsmuffen, down under! Det finns dom i laget som sparar (inga namn nämnda) men vi på IKSUfashion sparar då definitivt inte..  Har ni tur kanske ni kan se något som bullar fram i shortsen den 5:e april på någon av spelarna..

Ett himla tjat om vi på hörnet...


Ännu en bortahelg avlklarad. Kvartsfinalen i söndags slutade "bara" 0-1 till våran fördel, det är inte så ofta det bara blir ett mål under en hel match, rätt tråkigt för publiken. Det var mycket publik och ett härligt, nästan endre-tryck i hallen, och det gillar vi på IKSUfashion. Vi har inte så mycket att säga om matchen mer än att det var skönt att vi vann.. Konstig match, men vi spelar diciplinerat och håller bollen i deras zoon, största delen av matchen, vi har chanser som vi tycker är snäppet vassare än deras, men även dom ahde lägen att göra mål på, sedan blir Sofias mål bortdömt av någon konstig anledning.. Efteråt kändes det mest som en stor utandning som om man hållit andan hela matchen.

Röster om matchen:
Hör Susanne Ekbloms radiointervju
HÄR
Hör även KAIS Mora här

- Nästan skrattretande att höra KAIS Mora säga:
 Att IKSU valde oss för att de trodde de skulle bli en enkel resa har dom väl fått äta upp lite.
Det är väl inte EN ENDA människa i IKSU som ens yttrat att vi trodde det skulle bli enkelt, hitte på och hitte på.. så kan man ju oxå göra! Nu blev det två raka men slutspel är alltid slutspel, märks att Mora inte varit där förut när dom säger så...
Kan även tillägga att anledningen till att vi valde dom var ju såklart Vi På Hörnet, vi i IKSU hatar ju inte att äta god mat!


Nog om matchen. Helgen i övrigt var bara bra, segertåget rullade bokstavligen igenom vasaloppsmålet på en stadsstros och sedan så måste vi ju nämna anledningen till att vi valde Mora, nämligen Vi på Hörnet, ett matställe av rang!! På bussen var det som vanligt, Sussi valde några kassa 80-talsrullar, lite kuddkrig, kortspel och hela resan toppades av att det på hemvägen började bolma ur elementen och DVDn slutade att fungera då det även bolmade av den..

Här kommer lite vimmel från helgen:


Kvartsfinal 2



Stämningen är på topp här på Hotell Siljan i Centrala Mora. Vi (Victoria och Sofia) som fick ett lyxrum i själva hotellbyggnaden unnar oss en liten uppesittarkväll såhär dan för dan... (Men heter man Ahlehjelm och är adlig så är man..) Den svarte svarte riddaren, Namita kommer att spela sin 2:a match imorgon och det har sett alldeles utmärkt ut på träningarna, hon har börjat hitta formen. Så bli inte förvånade om hon stänker ditt en kasse eller två, eller i alla fall tar en utvisning, råskinn som hon är!

Bussresan hit gick bara fint, tyvärr var Leffe sjuk och kunde inte köra oss men det gick ändå.. Lillis absoluta favoritfilm Good Luck Chuck var kanske inte den bästa vi andra sett i hela våra liv. Släkten är värst humor är kanske inte det roligaste vi vet.. Vi är taggade till tusen inför morgondagens match mot de röda dalahästarna KAIS Mora, vi tror på storpublik! Vi på IKSUfashion har även en ny fräsch detalj på våra tröjor..
 
Sofia sitter här och klipper och klistrar, hon hatar ju inte att pyssla! Godnatt!

IKSUfashion möter...


IKSUfashion har fått sig en pratstund med en av Umeås innebandyprofiler, nämligen "Höken":
"Höken" har även 5 tatueringar som pryder armarna, alla med en tanke bakom, vilket vi på IKSUfashion hissar!

1. Panter:
Känner igen mig själv i detta djur. Pantern är ett ensamdjur med både fysisk och mental styrka, vilket även jag har fått pågrund av allt jag gått igenom, blev alltid klasses clown osv.

2. Drifters. (Ett hjärta med 5 namn och bandets namn)
Mitt andra stora intresse är bugg och dansmusik. Jag känner medlemmarna i detta fantastiska band och har jobbat lite för dom. Har även de 5 medlemmarnas namn, vilket står för vänskapen, så det spealr ingen roll om medlemmarna sedan bytts ut eftersom dessa 5 är mina vänner.

3 och 4. Nova, Shake
Detta är också två dansband som spealr lite modernare musik, och dessa har även kopplingar till drifters.

5. #25 Ketil Kronberg, My friend forever.
Den spelare som jag anser vara världens bästa innebandyspelare och även en god vän.

Vi på IKSUfashion tackar Erik för denna trevliga pratstund!

Alla IKSU..

Alla IKSU var ute och tränade i hallen, förutom Hanna,
 hon hade flyttat in i omklädningsrummet med strykjärn och kaffepanna.... ?!

Mysig söndag

Igår spealde vi första kvartsfinalen mot KAIS Mora. Matchen var väl sådär i sig men det fanns andra saker som gjorde dagen! Niklas Nyström är inte bara sportchef, PR-kille, ordförande för IKSU, vd på FN-gruppen, sussis man, osv osv  utan han är även sångare.. Vi har tidigare fått ta del av hans musikaliska sida då han visat sina Dancemoves i form av "masken" och fick äntligen idag höra hans ljuva stämma ljuda i mikrofonen, då han och Joakim Ekblom drog igång nationalsången, fashion Niklas! Hela hallen hängde på och ahde det varit under en slutspelsmatch i herrfotboll hade man kanske sagt, mäktigt! Men nu var det mer mysigt!

Matchen fortsatte sedan med livemusik som också avr väldigt mysigt och sedan även trolleritrix från Niklas själv iklädd en silvermantel! Vi på planen ledde i första med 3-1 och trodde vi fyllde år allesammans! Men vi tog oss sedan e kragen och ryckte ifrån till 8-4!

Dagens fashionknep:
Rosa uppvärmingströjor och inbakade flätor.

Här nedan kan ni se en bild från igår som visar hur det såg ut när Jocke och Nicke rockade igång Du gamla, Du fria!:


Mello

Ikväll är det final av melodifestivalen... Vi på IKSUfashion hoppas och tror inte att det blir någon operasångare, seg ballad med lilla flickan eller hon med stora bysten, Alla- låten på grekiska eller snälla rara Ugglas som vinner, nej nej. Vi tror på Måns, H.E.A.T eller ska Alcazar skrälla?, vi tror även att EMD kommer komma bra men det är inga vi gillar, dom ser ju lika dana ut alla grabbarna.. våga hitta på något eget, som vi brukar säga!

Var rätt med Schlagervinden ikväll, som Beatrice här nedaför!

Nej vi är inte övertaggad!



Medan ni väntar så är ett hett tips att slå på 5:an! Wipeout - brutalt roligt med halvtjocka människor i djurdräkter som springer runt och blir mörbultade, man skrattar så man får ont i magen!


Ny fashionhelg väntar..

Äntligen fredag igen, vart tog veckan vägen?! Nä justeja det är ju slutspelsvecka!

På tal om slutspel så spelade dalen sin första kvart mot storvreta igår.. hur kan man inte ta ut målvakten innan klockan står på 18.00, när man ligger under med två mål? En gammal fashionklyscha lyder, motivation slår klass.. eller som vi brukar säga Fashion slår klass.. Det straffar sig när de bra lagen inte är med från början, se bara på Warberg och Dalen..

Vill du däremot va med från början på IKSUs match på söndag är det något i den här stilen du ska gå in för, inte för hejarklacks grisigt utan intresserat men ändå cleant! Sköter ni eran del sköter vi våran, för vi kommer se till att vi inte står kvar på perrongen när segertåget går på Söndag!

Hundpanelen



Om den nya bollen...

Ida tittar ner på den gamla bollen.. och plötslig slog det henne! Hon vill tycka till om den nya bollen, som borde slopas helt.. hellst till slutspelet men i alla fall till nästa säsong.

+ Suverän idé att vilja utveckla sporten

- Den lever sitt eget liv, studsar upp när den själv känner för det. (hur ska man  kunna fånga den när man leker apport?)
- Är inte rund.. (trodde definitionen av boll innebar att den skulle vara rund)
- Är för hård (går aldrig tillbaka sig efter komprimering och spricker i hålen..)
- Väger mer
- Syns nästan sämre på IKSUs parkett än den förra. (som åskådare på IKSUs matcher har hon kunnat observera detta)

Hon förstår inte hur den kan ha gått igenom i första laget överhuvudtaget och sen bli bofast för en hel säsong.. Detta skulle aldrig accepterats på herrsidan men som den mogna dam hon är så har hon tålamod, det är trots allt lika för alla lag!

VECKANS HISS

Iksufashion hissar idag flaggan för Kronprinsessan
Victorias namnsdag. Victoria W brukar ibland skämta till det och komma med en krona på huvudet till träningen, gissa om hela laget tappar hakan för att de tror att prinsessan har kommit på besök till iksu.

Kvinnonamnet -  Viktoria eller Victoria kommer, liksom
den manliga motsvarigheten Viktor, från det latinska
ordet för "seger". Stavningen med "c" är vanligast bland yngre.

Det bådar gott för iksu om Victoria spelar.
Denna stora dag kommer såklart firas, hur vet man inte riktigt än. Hur tycker ni tomtar där ute i stugorna att vi ska fira denna dag, har ni några tips?

Umeå vs KAIS Mora



Köp biljetter till våran match på Söndag!
Är ni smarta så pallrar ni era rumpor till IKSU och köper förköp.
Förköp: 80 kr.
Entrén: 100 kr

Tycker du det är lite dyrt kanske? Äh!!! He sitt ju int i peningarna,
som Kristin brukar säga. Det kostar att ligga på topp...

Slutspelsvecka!



Nu börjar det på riktigt, som man brukar säga.. och som vi har längtat! Ska bli spännande att se falun vs. endre på tv och det ska framförallt bli RIKTIGT roligt att spela våran första kvartsfinal mot KAIS MORA! som döms av Peter Hagelin, Uppsala/Edwin Simonian och sedan Peter Kallin/Mikael DJ Körning (på bild). Vi på IKSUfashion hatar ju inte att dansa..

på Innebandy.se kan man läsa kommentarer om damernas slutspel som inte gör en mindre taggad..:
-  Kais mora kommer skrälla och ta hema hela skiten ! med den Truppen dom har lär alla andr se upp!
- IKSU HAR REDAN TAGIT PLATS I SEMIFINALEN,SÅ KAIS MORA KOMMER ATT VINNA KVARTEN MED 2-1
Men den skönaste kommenatren om damernas sluspel var ändå:
- alla e dåliga.

Dirty-/trashtalk & fula knep
I slutspelen hettar det såklart till lite extra på planen och från damernas sida, i alla fall inte från IKSUs förekommer inga fula knep eller så kallat trashtalk.. Men IKSUfashion har pratat med dalens talangfulle back Robin Nílsberth om hur det är på herrarnas bana:

Ja på banan för oss blir det rätt mycket s.k trashtalk. Framförallt mot vissa spelare som folk vet blir psykade och kan ta onödiga utvisningar. Det man säger/får höra kan vara allt möjligt, men oftast handlar det om utseende och hur det går för spelaren i matchen.. Sedan hör det även till att folk tacklar lite extra förstås. Det är klart att en del lag har mer av denna vara än andra. Det har till och med hänt i ett annat lag att en kille blev nedsparkad i spelaringången och att en kille har fått oväntat besök i hemmet..
/ ixo ixo IKSUfashion

Wohoo!


Som vanligt så vi idag på Mästarnas Mästare och DH, heja Pär! Namitas roomia malin även kallad Bree hade bakat smaskiga bullar åt oss! Tack Bree för den passoppen! Lillis fick dock äta sin bulle på annat håll.. Vi började även med en ny tradition, smoothies, supergott och fräscht! Helt klart ett hett tips till er som vill krydda kvällsfikat efter träningen.

Det du behöver är:
Vaniljyougurt
Bär efter smak (ex.hallon, jordgubb, blåbär)
Eller frukt t.ex (annanas, persika, kiwi osv)
Banan, gör smoothien tjockare
Och om du vill kan du även tillsätta is och/eller mjölk.

Testa dig fram till din favorit!

Wohoo! en bra bit över 100 läsare nu, vi hatar ju inte att ni läser våran blogg.. :)

Sussi listar..

Susanne är en katastroftänkare av rang och här nedan listar hon bland annat sina värsta farhågor:

Eftersom Sussis katastroflista är lång så kommer de mer här..

 De 3 grejerna som Niklas (Hennes man) tycker är jobbigast med ditt tänkande:

1. Niklas måste alltid köra över Högakusten-bron eftersom jag får svindel om jag kör själv.
2. Jag är hysterisk kring om saker och ting är släckta, låsta eller avslagna. Niklas svarar alltid med ett behärskat "Ja, ljusen är släckta", "Ja, jag drog ut sladden till strykjärnet", "Ja, brandvarnarens batteri fungerar" "Nej, det kan inte bli översvämmning här" osv Jag tror att han kokar inombords ibland, men han döljer det väl.
3. När han måste kliva upp igen (efter att ha lagt sig) för att kolla brandvarnaren.

Sussi tipsar likasinnade:

Jag har lite småknep för att lugna mig själv. Några är:
- Jag säger högt "Jag slår av plattan nu" eller "Nu är dörren låst" osv. Då vet jag att det är gjort.
- Jag sover alltid i shorts och T-shirt, så att jag har kläder på mig om jag måste springa ut i natten för att det brinner. 
- Jag kan tänka "Om vi störtar med planet, så kommer jag inte känna något"

Guld-Curt





Va ä de här?! Vi på Iksufashion gratulerar idag, ingen mindre än Curt "guldCurre" Söderström. Inte vilken person som helst, han har en meritlista som kallas duga.

- 3 SM guld
- 1 SM silver
- Årets tränare 07/08
- 1 EC guld
- 2 EC silver

Han la guldhatten på hyllan efter förra säsongen och jobbar nu mera som Rektor på Thoren Business School och följer alla IKSUs hemmamatcher från läktaren. Vi på iksufashion har hört rykten om att Curts motto är: "Ett gott skratt förlänger livet." Gissa om Curt kommer leva länge, det hissar vi på iksufashion! 

Curt svarar:
Tackarrr! Men ska man glädjas i min ålder? Vilken härlig bloggsida detta med IKSU fashion!! Va duktiga ni är. Kör hårt nu i slutspelet, jag bokar in Globen och SM-festen på kvällen med hela fashion-gänget. CS


kukmåndagen nalkas..



Idag är det som alla andra gånger denna dag, Kukmåndag. Inte kuk som i KrykansUngdomsKör eller KulUtanKnark utan som i kuk helt enkelt.

(Susing.nu säger såhär om ordet:

Kuk /substantiv/ vulgärt slanguttryck för penis. Populärt att kladda på toalettväggar och dylikt.
Kuk betyder ursprungligen liten utväxt.) 



I alla fall klart den sämsta dagen på hela veckan.. När klockan ringer, vet man vad som väntar helt enkelt. Därför ska vi idag göra 3 röster hörda om denna underbara dag:


Hanna K´s (nu w, grundare för KM) dag började såhär:

Min kukmåndag startade med att bli väckt flera gånger innan det var dax att släpa sig upp. Låsningen i nacken bättrade inte idag heller.. Försökte göra eld i kaminen men fick sot längs armen. Dagen helt ok ända tills lunchen då jag och barnen inser det fruktansvärda...  Finns inge ketchup i kylen!


Såhär säger Namita Andersson om dagen när hon vaknade imorse:
I love life, tänk att man har äran att var 7:e dag vakna upp till ännu en måndasmorgon. Det är sluspelsvecka och jag ahr god matlåda, men det ska inte få påverka min kukmåndag (dem ska suga å de hårdaste) De snöar dessutom idag, vilket inte känns okej.

Lillemor Eriksson beskriver en perfekt KM-outfit:
Denna dag är det okej att vara hur skabbig man vill. Det är ingen idé något annat, för det blir bara fel.
En perfekt outfit är enligt mig är:
- Stadium T-shirt eller annan stor gammal t-shirt med ingen passform.
- Salming hood eller annan skön och varm huvtröja. (viktigt med huva, så man kan dra över sig i värsta fall)
- Mjukisbyxor eller andra byxor som hänger och slänger och är lätta att komma i som tex. Baggy Jeans
- Inget smink
- man ska känna sig så äcklig som möjligt.
- Träskor eller andra sköna slip-in skor.
- Man ska även gärna ha fett hår, förslagsvis uppsatt som grädde på moset. För att komplettera Outfiten.


Killar, sno stilen av Chuck Bass!



Vi på iksufashion har sett alldeles för mycket killar utan fashion på slutet och väljer därför att ge lite tips till er inför lördagskvällen.

Den mest klockrena accessoaren i vår är flugan. Den är liten, snygg och ett klart fashionabelt statement. Gör som Chuck och välj en vit fluga till en vit skjorta eller vill du kanske vara lite mer vågad? Testa då en flerfärgad fluga, en skotsk slår aldrig fel. Våga byta ut slipsen på vinter/vårens fester och bli lika snygg som Chuck Bass. 

Vårens hetaste flugor beställer du här

Vill du dessutom impa på dansgolvet lär dig denna låt.

Rhythym is a dancer, it's a soul's companion
You can feel it everywhere
Lift your hands and voices, free your mind and join us
You can feel it in the air

Ooh, IKSUU FASHION
Ooh, you can feel it in the air
Ooh, IKSU FASHION Ooh




He sitt ju int i peningarna för Kristin..


Damma det!

Vi på IKSUfashion har testat DUST IT på Sofia Ahlehjelm...


Nu kommer det efterlängtade DUST IT-inlägget som ni alla väntat på!
D.I passar dig med, glatt, glansigt, tunnt, tjockt, babyfjun, platt, spikrakt, you name it! Passar helt enkelt de flesta hårtyper, vare sig man ska sitta på läktaren på en IKSU-match, spela en SM-final eller gå på bio..

Så här gör du:
Pudra lätt i hårbotten på torrt hår och massera/gnugga sedan in det för få en rotlyftande effekt. Har du glatt/glansigt hår kan du även matta ner det genom att pudra lite lätt i handen och stryka över håret. 

Sofias kommentar: Jag är totalt såld! Håret får verkligen volym på nolltid. Dessutom suger det upp överflödigt fett och ger effekten av att smutsigt/fett hår ser mycket fräschare ut, perfekt att bara slänga på sig efter träningen!

DUST IT finns att köpa på de flesta frisörsalonger, så sätt på dig löparskorna och ta dig en tur till närmsta frisör. Om du vill ha en längre löprunda är ett tips att välja en frisör längre bort.

DUST IT får betyget ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ av 5, av oss på IKSUfashion.

Fredag

Efter en härlig dag med lite fika och strosande på stan ska vi ikväll köra "fångarna på fortet" på Megazone och efter det bli bjuden på gratis middag och inträde på Invito! Vi berättar mer om det senare... Nu är det dags för en hundpromenad! Man kan inte se ut hur som ehllst då heller. En perfekt outfit i form av: Jeanstights (såklart), kavaj-jacka, en sjal och rätt med rosett i håret!


Tips och spaning!



WIKIPEDIA
, en sida skänkt från ovan, så även Google. Utan dessa två sidor skulle vi på iksufashion inte klara oss. Därför listar vi just dessa två som etta och tvåa på vår WFL (webfashionlista). Nu tänker ni säkert, varför just dessa sidor?

Jo, för alla är inte fantasi en självklarhet. Personerna bakom Harry Potter och Sagan om ringen-böckerna verkar dock ha fantasi så det räcker till och blir över för fler än bara kinas befolkning. Vi på redaktionen är väldigt fashionerade av detta och har därför försökt kontakta dessa män för att få svar på hur man får fantasin att flöda, detta tyvärr utan resultat. Vi har  alla våra bra och dåliga sidor, och att vi alla är olika från person till person kan vi ju tacka Oden, Tor och Frej för. När vi inte fick svar från dessa män var vi tvungen att ta google till hjälp. Vår fantasi om vad man kunde göra på sin TYP 1042:onde lillördag fanns inte. Vi knappade därför in ordet "lillördag" i sökrutan och kunde sedan klicka vidare in på wikipedia där vi fick svar på vad lillördag står för samt fashiontips på vad man kan göra under dessa festliga dagar.
"Ät en finare middag eller går på restaurang, dans eller varför inte bio?"

Vi säger tackarrr till dessa sidor och väljer det sista alternativet, bio. Det hetaste tipset just nu är "Män som hatar kvinnor" filmen är baserad på "Stiggan" (som vi brukar kalla honom) även kallad Stieg Larssons första bok. Vi vill inte avslöja allt för mycket för dig som inte riktigt hänger med i FBV (fashionbiovärlden) och inte sett filmen, utan tänker istället bara ge lite tips om vad du bör ha ett extra öga öppet och stängt för under filmen.

Öppna ett extra öga för:

Harriet
Cecilia
Anita - dessa tre pinglor visste minsann vad fashion var när de var unga.
Lisbeth Salanders personlighet (Vissa personer tror att fashion bara handlar om utsidan, men oj så fel de har.)
När Lisbeth Salander klätt ut sig och stiger ur bilen, här snackar vi fp (fashionpeople)

Stäng ett öga för:
Lisbeth Salanders outfit under hela filmen.
Alla män i filmen (Ingen film för dig som är ute efter ögongodis)

IKSUfashion ger "Män som hatar kvinnor" 4/5, vilket är ett mycket högt betyg! Klart sevärd! 

När du går på bio är fashiontipset lite smink (det är ändå mörkt inne på bion, perfekt ställe att låta din hy luftas)
FOKUS blir därför istället håret, vårat hetaste tips är DUST IT (läs mer om detta imorgon)


 


TT = TV- Tisdag

Det som gäller (läs: vad som är 2009) på tisdagar är helt klart TV, T som i Tisdag och T som i Tv, så enkelt är det!
 De två mest sevärda programmen är helt klart Mästarna Mästare och Desperate Housewifes, sedan har vi även en bubblare i form av; den rätte för Rosing som man mest tittar på och skäms..

Annars så har vi på IKSUfashion bjudit in oss själva och även alla andra i laget på kvällsfika / filmkväll hos Sussi efter träningen på torsdag! Så boka in det! Filmen är än så länge oklar men vi vet så mycket som att det inte är American Gangster. Kanske vill Sussi se broarna i Madison County?

Vi på redaktionen kunde inte låta bli att notera den slående likheten mellan Balrogs Amanda Wenelstig och en forna längdhopperskan Erica Johansson.. Så vi drog i Paints alla knappar och kom upp med den här:

Vad tycks?


Oväntad serieseger!!

Ännu en dubbelhelg till ända! Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men vi på redaktionen har haft en del att göra, efter alla fashionkap vi gjorde på våran shoppingdag i Göteborg. Övrigt om helgen så är vi glada för vår första serieseger, det hade vi verkligen inte väntat oss, men nu har vi förstått att vara seriesegrare är så 2009!! Sedan så har vårat tema denna helg varit att släpa runt på väskor fram och tillbaka i lokaltrafiken och till våra boenden, kul att känna på citypulsen i dessa städer, vi bara äälskar att vandra omkring! Se för er själva här. 

Engelholm- IKSU 0-11
Fredagens match mot Engelholm är vi bara glada att vi tog oss levande ur.. Smällar och fult spel när man inte har bollen är inte något vi hissar direkt.. Sedan kommentarer som, - men gå och dö! och - spela innebandy, när vi leder med 6-0 är ju bara skrattretande. Sedan så är den hallen är verkligen so 1980! Därför blev outfiten mer avslappnad med vita shorts, vita strumpor och svart tröja. Går inte att vara fräsch i en så ofräsch hall.

Pixbo- IKSU 2-3
Lördagens match mot pickbo var en betydligt jämnare historia, i en lite mer spexig hall. Outfiten blev därför helvitt då vi nu varit i södern i två dagar och blivit brunbrända och fräscha så passade det perfekt. Håret blev vitt diadem mot blont hår och utåtbakad fläta på båda sidor på mörkare blondt hår. Tycker ändå att vi går ur striden som rättvis segrare trorts att det var på mushåret. Vi brände en del väldigt heta chanser, visst pickbo hade chanser dom med men våra var snäppet vassare.. Vi hade stundtals även riktigt bra rull, men slarvar ibland med krosspassningarna och dem kan skapa finfina lägen.

Sedan tuffade segertåget vidare hem, och efter en 13 timmars tågresa så var vi hemma klockan 6 denna dag. Och denna dag gott folk är ingen vanlig dag, för det är MEINIs (#3) födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!

Skvaller: Våran lagkapten Sussi skötte sig snyggt i tv-sändningen där vi valde KAIS Mora, men det hon inte sa var att anledningen var att vi vill shoppa på Lager 157, fashion! Hon höll dock på att komma till TV-sändningen med ketchup i ansiktet då hon (såklart) tryckt två körvar innan. (SANT) Sedan om dom var Sibylla eller ej är oklart! Noterbart är också att hon körde med fläta på ena sidan, So this year! Hon är inte dum hon!
Ixu ixu (uttal: ixo ixo) / IKSUfashion

RSS 2.0