Oväntad serieseger!!

Ännu en dubbelhelg till ända! Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men vi på redaktionen har haft en del att göra, efter alla fashionkap vi gjorde på våran shoppingdag i Göteborg. Övrigt om helgen så är vi glada för vår första serieseger, det hade vi verkligen inte väntat oss, men nu har vi förstått att vara seriesegrare är så 2009!! Sedan så har vårat tema denna helg varit att släpa runt på väskor fram och tillbaka i lokaltrafiken och till våra boenden, kul att känna på citypulsen i dessa städer, vi bara äälskar att vandra omkring! Se för er själva här. 

Engelholm- IKSU 0-11
Fredagens match mot Engelholm är vi bara glada att vi tog oss levande ur.. Smällar och fult spel när man inte har bollen är inte något vi hissar direkt.. Sedan kommentarer som, - men gå och dö! och - spela innebandy, när vi leder med 6-0 är ju bara skrattretande. Sedan så är den hallen är verkligen so 1980! Därför blev outfiten mer avslappnad med vita shorts, vita strumpor och svart tröja. Går inte att vara fräsch i en så ofräsch hall.

Pixbo- IKSU 2-3
Lördagens match mot pickbo var en betydligt jämnare historia, i en lite mer spexig hall. Outfiten blev därför helvitt då vi nu varit i södern i två dagar och blivit brunbrända och fräscha så passade det perfekt. Håret blev vitt diadem mot blont hår och utåtbakad fläta på båda sidor på mörkare blondt hår. Tycker ändå att vi går ur striden som rättvis segrare trorts att det var på mushåret. Vi brände en del väldigt heta chanser, visst pickbo hade chanser dom med men våra var snäppet vassare.. Vi hade stundtals även riktigt bra rull, men slarvar ibland med krosspassningarna och dem kan skapa finfina lägen.

Sedan tuffade segertåget vidare hem, och efter en 13 timmars tågresa så var vi hemma klockan 6 denna dag. Och denna dag gott folk är ingen vanlig dag, för det är MEINIs (#3) födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!

Skvaller: Våran lagkapten Sussi skötte sig snyggt i tv-sändningen där vi valde KAIS Mora, men det hon inte sa var att anledningen var att vi vill shoppa på Lager 157, fashion! Hon höll dock på att komma till TV-sändningen med ketchup i ansiktet då hon (såklart) tryckt två körvar innan. (SANT) Sedan om dom var Sibylla eller ej är oklart! Noterbart är också att hon körde med fläta på ena sidan, So this year! Hon är inte dum hon!
Ixu ixu (uttal: ixo ixo) / IKSUfashion

Kommentarer
Postat av: lillemor

kul att man blir hånad på ett så fint ställe som detta =) sen undrar jag om ni tagit min ide med iksu iksu och förfinat den lite? men jag är inte bitter, verkligen inte.

2009-03-03 @ 16:46:48
Postat av: Pröppen

Haha, jag är inte förvånad över Sussis körvätande igår, tur att hon torkade bort ketchupen i tid - för i sändning var hon ju bara snygg och IKSUfashion!

2009-03-03 @ 23:06:28
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0