Gissa meningen

Finn 5 Fel! Kan du gissa meningen?!

Från: Malin Eriksson <[email protected]>
Datum: fr 18 sep 2009 10.23.32 GMT+02:00
Ämne: RE: Läääget
ahahaha det var klockrent  brmne att du kulle sika tillmig jade i la fall glömt bort att jag skulle kolla det där. Synes imorgon, då blir det åka av

Lillis skulle skicka ett mejl till Niklas Ekblom bestående av hela 3 meningar och fick iväg detta mejl.. Ganska bra gjort tycker vi på IKSUfashion. Lillis som även pluggar till förskollärare. Vi får hoppas att hon har rättstavningsprogram på datorn...
Vill du däremot se något klockrent?
www.klockren.nu

Seriepremiär!


Matchdags!

I Tisdags var det återigen dags för träningsmatch. Denna gång körde världens bästa Leffe oss till Ö-vik. Ö-vik som kommer från.. ..Örnsköldsvik! (som Rönnbys speaker brukar säga).
 I första perioden satt vi nog kvar i bussen och i de andra 2 periderna undrade man om man spelade med en left eller rightklubba, om det kanske var pingis vi spelade eller om vi befann oss på Hawaii.. matchen slutade dock 6-10 vilket betyder att det blev IKSU-vinst även denna match.

Ikväll tar vi oss an Dalen i årets happening i Umeå!!! Den efterlängtade DM-finalen från förra året ska äntligen spelas!


Dålig uppdatering.

Det har varit dålig uppdatering i helgen. Men ni kan vara alldeles lugna, vi förbereder bara inför höstens mode.

Missade ni vår match i helgen? I lördags var det nämligen Ersbodas pojklag som gästade iksu sportcenter, ett gäng som precis kommit in i puberteten, fyllt byxmyndiga, fått börja övningsköra och allt vad det nu innebär att fylla 16. Trots att deras tankar om alla fashionbrudar säkerligen skenade iväg en och en annan gång, spelade dom faktiskt riktigt bra innebandy. Matchen slutade 7-6 till oss och vi går fortfarande obesegrade.

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Tisdag spelar vi mot Övik borta och Torsdag spelar vi DM-final mot Dalen. Spännande, inte sant?!

Nu måste vi andas lite. Det har varit en hektisk helg.



   


Säsongens första diss



Här kommer säsongens första diss. Att Sveriges damlag tvingades spela i herrarnas alldeles förstora fula bortaställ som snarare ser ut som Ukraina än Sverige är inte Fashion. Benvärmare i pastellfärg, tights och tröja över ena axeln är såå 1980, det ända som saknades var den uppåtstående luggen och urvuxna permanenten i håret, tack oden, tor och frej (men även alla andra gudar) för att ingen spelare tappat det helt på hårfronten iaf. Då hade kunnat sluta riktigt illa. 

Vad hände med det lilla, figursydda, moderna stället? Kom igen Sverige, bättre kan ni! 

RSS 2.0