Fashiontipsen haglar in...

Naturligt
I dessa ECO-tider ska man vara miljömedveten och värna om naturen.. Alltså man kan göra många frisyrer och acessoarer av de tiotal bollar som går sönder varje träning.. Den naturliga looken är på väg tillbaka, osminkat med en slarvig uppsättning! Se dessutom längtanen i Vickans ögon efter det vanliga stoppet på MAX i sundsvall imorgon med bussen.

RENt mode

På fredag gäller det, dalahästar eller iksurenar det är frågan? IKSUfashion vill passa på att visa vad som är rätt i denna vintervår, ena dagen tror man det är vår men samma kväll öser det ner snö från skyn!

Vi har därför grävt i garderoben och hittat den gamla IKSU raindeers-tröjan! Allt kommer tillbaka inom mode som Sussi brukar säga.. Och ja det här är en riktig matchtröja, iksu hette nämligen förut IKSU raindeers, nästa lika slagkraftigt som Rönnby Tigers, Buffalo Sabres, Florida Panthers, San jose sharks osv.. Man får helt enkelt ta de djur man har! När frosten kommer om mornarna och kvällarna kan det även vara skönt och mysigt att krypa in i en skön pälsjacka varför inte en renpäls?


Västerbottensost VS falukorv

Vi lyckades till slut vinna matchen efter en dramatisk straffläggning! Med en storspelande målvakte och som VAnligt en jävla massa tur!  Känns otroligt underbart! Affe i buren rena rama muren som vi på IKSUfashion brukar säga... Tycker dock vi var värda att avgöra matchen i sudden, vi pumpar på med våra 3 formationer och dom är i slutet riktigt trötta och lägger bara långa bollar på bängt (Sara). Vad ska man säga, västerbottens ost är helt enkelt lite mer lagrad än falukorven.. Västerbottensost är fast, skivbar, fyllig och stark, som en riktig lagmaskin!  

1+2 från IKSUfashions klubbor, FASHION!

Semifinal IMÅN



Semifinal imån (som lillis brukar säga)!! Ps. om ni vill ha fribiljetter bege er till stadium,... NU!

Bus...


Det var en kväll i höstas som Lillis, Vickan och Cassi bestämde sig för att göra att nattbesök hos IKSUs #3 Therese Andersson.

Klockan var sisådär 12 på natten en fredagkväll då Vickan och Cassi hämtade upp Lillis på tågstationen. Alla svartklädda, vitsminkade och tandsvärtade i ansiktet åkte vi hem till Lillis granne Harry Mukka och hämtade en riktigt lång stege. Stegen var dock en bra bit för lång för bilen så det hängde ut och var cirka en decimeter från marken och tog i med jämna mellanrum. Visatte en Orange plastpåse längst ut för att det är väl så man brukar göra med utstickande saker...

Förväntansfulla hoppade vi in i bilen och började köra cirka 10 km/h, eftersom sätena var nedfällda så fick Cassi ligga under stegen medan vi andra två satt i framsätena. Men eftersom stegen var så lång fick Vickan gå ut och lyfta den över farthinder och andra utåtbukter i marken medan Lillis tuffade på vid ratten. Eftersom vi befann oss längst borta på Gimonäs funderade på vilken väg vi skulle ta.. förbi sjukhuset eller kolbäcksvägen? Vi kan ju inte ta kolbäcksvägen, tänk om någon ser oss?!

Så vi tog vägen förbi bakom Sjukhuset. Vi sitter i framsätet och ser att vi är på väg att få möte en bra bit fram, Men vad har den bilen på taket..? Jävlar det är en polisbil!! Med PANIK svänger på en parkering just efter insvängingen till Gluntens väg och tänker vad fan vi ska säga.. Vi kommer på en briljanta idén att vi har varit på maskerad. Och vart ska vi..? Jo vi skulle ju och lämna stegen hos Hanna Lu på gluntens som vi dock just passerat. Vi hoppar ut ur bilen fort som fan så det inte ska se att Cassi ligger ner under stegen, medan poliserna sitter kavr i bilen just bakom oss... Tillslut kliver dem ut och frågar oss vad vi håller på med.. Vi förklarar då att vi varit på maskerad och ska lämna stegen till hanna.. De sväljer betet och tar sig en närmare titt på stegen och säger, att de tyckte de såh ut som den tog i marken. Vickan och Lillis går genast emopt och försäkrar dem om att den faktiskt inte tar i marken ( den avr ju knappt en deci ifrån ;) )

Polisbilen åker vidare och våran puls sjunker något.. vi funderar på om vi ska köra vidare och svänger ut på vägen igen.. vi får ett nytt möte nästan direkt, Helvette! Securitas! -Åk tillbaka till gluntens!! sa vi och vände om och svängde in mot gluntens väg 19.. Vi parkerar vi trottuaren och Securitas bilen stannar precis bakom. Vi kliver ut och Lillis går fram till bilen som inte vevar ner rutan utan verkar prata med någon där inne genom radion.. Efter en stund vevar de ner och Lillis säger: - Vi har redan träffat polisen..
Securitaskillen: - Vi vet, pratade just med dom, vi kollade upp erat reg.nummer..

Efter detta möte bestämmer vi oss för att gå i -29 grader!! ända från gluntens, genom universitetsområdet till berghem där hon bor... När vi kommer dit efter en lång gångtur med förfrusna händer och fötter fäller vi ut stegen och ställer upp den efter väggen, jajjemän den räcker till tredjevångingen! Lillis och Vickan klättrar upp, medan Cassi håller i den flera meter långa stegen. Dom har med sig en ficklampa och några grenar. De börjar försiktigt stryka på sovrumsfönstret med grenarna men inget liv i lägenheten, Då börjar de banka  på fönsterbrädan och tillslut kikar Mini fram i sovrumsöppningen, vi lyser upp våra ansikten med en lampa!


Efteråt blir vi insläppta och värmer oss ett tag, tur att vi är snälla spöken... Avslutningsvis kan man ju säga att vi hade sjukt tur att ingen ringde polis för inbrottstjuvar eller något liknande.. Vi hade i alla fall galet kul!

Lillis lägger klubban på hyllan..

IKSUs landslagsmeriterade stjärnback Malin Eriksson har beslutat sig för att inför helgens semifinal lägga klubban på hyllan.

RSS 2.0