Mac Niklas

Vickan och Lillis var efter ett vrålkäk på Chaplin och fikade med Sussi hemma i villanäs.. Vi planerade allt in i minsta detalj inför helgens resa till Stickan (martina) i Ö-vik. När vi precis är på väg att gå kommer sussi på att hon måste visa något... Ni undrar förstås vad? JO en alldeles sprillans artkiel på Niklas Ekblom som hans mamma grävt fram..



Niklas var en talang redan i 13-års ålder på datorer, speciellt Machintors.. Han sa redan då att han skulle skaffa en reklam firma som kommer att heta Mac Nicklas och att han skulle jobba på kvällar och helger.. Han avslutade även med att berätta att - Jag sitter ju inte vid dataapparaten hela dagarna, jag gillar att vara ute i natur också!

 Nu kan man ju säga såhär i efterhand att det var en rätt målmedveten kille dem hade pratat med, han skaffade sig en egen reklamfirma som dessvärre inte hette Mac Nicklas utan något så tråkigt som FN-gruppen och jobbar ibland på kvällar och helger.

Vi på IKSUfashion vill dessutom passa på att hylla Niklas glassögon, FASHION niklas! dom är såå... Dan-Åke LindqvisT!


Fashionphoto

Vi fortsätter på det naturliga temat.. Här visar 13-åriga Lillebror Simon hur man kan se ut ute i det fria!



Såren har börjat läka...



Det har varit svart på sidan ett tag och även för våra ögon, men nu har såren börjat läka.. Förtsår att ni känner er helt förrvirrade och inte längre vet vad som är IKSUfashion or not, och inte längre vet vad ni ska ha på er nu när sommaren kommer.. Kanske har ni inte ens vågat er ut genom dörren, vem vet! Ja efterfrågen har varit STOR och legat över axlarna som en skivstång i sämtsa benböjsstund, så nu är det bara att hänga med!

 

RSS 2.0