Segertåget har anlänt till Ängelholm

OBS detta inlägg bör läsas på skånska.


Nu har segertåget äntligen tagit sig fram till Ängelholm, vi i iksufashionredaktionen känner oss som hemma då lokalbefolkningen pratar precis som vi. Efter en hel dag med shopping i Göteborg satt vi oss på segertåget som skulle ta oss hit till Änglarnas holmar, den danska konduktören frågade vad vi spelade, varpå våra tränare svarar innebandy. Hon tittar frågande och säger sen: - Musik? Vi tar då tag i saken och svarar: -Sport. Hon säger då att hon trodde våra klubbfodral var blåsinstrument. Danskar danskar.....

Efter två timmars tågresa var det busstime. Där träffar vi likasinnade människor som vi minsann berättade för hur vi färdas i umeå dvs. med hjälp av isbjörnar, sparkar, renslädar, hundslädar, skidor och istället för vägar är det liftar överallt. De blev väldigt fashionerade över hur miljövänliga vi är uppe i norrland.

Se morgondagens outfit efter matchen. Har du inget att göra medan du väntar?
Följ matchen här.

DAGENS NYHET:
Snart kommer du kunna följa iksu på den nya fräscha hemsidan, den om något är sååå 2009!


FF = Fashion Fräckis



På tåget berättar Sussi "Körven" Ekblom en riktig FF i kupén "Logen from hell":

- Hur vet man att någon fått en spark i baken?
- Jag vet inte?
- Medarna sticker ut.                                                                              ¨
                               
Lillemor som berättat buskishistorier hela resan tycker denna var väldigt rolig och försöker därför återberätta Sussis FF i sin kupé "mogenlogen":

- Det var en gång en spark.... eller vänta nu. Jag hade en gång en spark.. eller var det min pappa som hade den och han sparkade med....?!?! Eller förresten, det var inget.
- Jo men kom igen Lillis berätta?
- Nej men det är inge kul längre.


HERO IS BACK!


IKSUfashion är stolta att vara dem första att avslöja att, Dagen med stort D, som vi alla väntat på ÄNTLIGEN har kommit, Namita "HERO" Andersson is back! IKSUfashion har tjabbat lite med Namita som kommer köra en med klassisk stil på lördag!

- Hur kommer du sätta upp ditt hår din första match efter skadan?
Har legat vaken många kvällar och försökt fundera ut hur mina "nya" stil ska vara... Läste på en modeblogg att en inbakad fläta på ena sidan var inne, även utsläppt ska tydligen var på väg tillbaka. Men jag kör nog på det gamla hederliga, hästsvans och hårnålar. Klassiskt skulle jag vilja kalla det.

Klassisk stil, klassisk fråga: - Hur känns det att vara tillbaka? Och hur känns det att spela första matchen mot Engelholm, (som du skadade dig mot) ?

Underbart! Eller för att tala klarspråk: Så JÄVLA nice! Försöker att inte tänka på det så mkt, vore ju bara skrockfullt och jag är inte skrockfull.

- Föredrar du att spela i svart eller vitt, vilket tycker du är mer fashion?

Spelar hellre i svart, för då är vi på oftast på vår älskade hemmaplan plus att man ser så mkt slankare ut i svart. Vilket är ett stort plus!! Ni andra ser så bleka ut i vitt, inte snyggt!


Ställ en fråga till dig själv: - Vad har varit bäst resp sämst med att träna rehab?:

Bäst att man märker för varje vecka hur man går framåt.. från kryckor till cykel, till lätt löpning, till hopp, till bollek till övingar och tillsist spel!

Sämst att man får träna själv och med fokus på underkropp (läs: Stora lår och rumpa).. Inte fashion.


-Vad tror du om helgens matcher?

Vi vinner båda. Varför? Därför att vi är det bättre laget plus att vi vill ta med oss en positiv trend och känsla in i slutspelet!



 IKSUfashion tycker i alla fall att det är obeskrivligt roligt att hero äntligen är med oss for real, nu kan man känna sig trygg på plan och spela avslappnat igen!


Sussi listar!

Tycker du att korv är salt och gott, och gillar att äta kött precis som Susanne, eller upplever du som Sussi , ett lyckorus när du sätter tänderna i en Sibyllakorv? Eller känner du helt enkelt att det bara vattnas i munnen av ordet kooooorv?! Tänkte väl det.   Häng på bara!!

IKSUfashion vet också att korv är något som de flesta gärna äter som ex. mellanmål, lunch, middag eller bara som pausfika på IKSUs matcher. Därför har vi hört efter med körvkännaren nr.1, IKSUs lagkapten Susanne Ekblom, vart man egentligen får mest valuta för pengarna...

Veckans Diss!


IKSUfashion var snäll och hjälpte en tjej i laget med något och hon svarade, - åh hygglo!
 Vi dissar därför ordet hygglo denna vecka!

-Orddefinition: Hygglo är ett slangord, ursprungligen sprunget ur adjektivet hygglig i betydelsen vänlig, kamratlig, men allt oftare använt som substantiv.

Den ironiska generationen (födda på 1960-talet) använder givetvis hygglo om personer som inte alls är hyggliga. (saxat ur susing.nu)


Sedan tillade hon att man även kunde lägga till burro efter om man varit riktigt schysst, (som vi antar syftar på bussig?) men har ni någonsin hört någon fulare och mer ofashionabel mening än - åh hygglo burro?! Nä tänkte väl det!

Så tyvärr Hanna, motiveringen att det ligger skönt i munnen håller inte.. Ordet Hygglo är så 1960! skärpning!

Fashionhelg fylld av fashiontips

Så var ännu en fashiondubbelhelg avklarad. Vi lyckas skrapa ihop sex poäng av sex möjliga. Täby stod för motståndet i lördags då matchen slutade 5-2. Dagens match mot Västerås blev inte riktigt lika jämn då den slutade 12-3.

Inför lördagsmatcher är det viktigt att piffa lite extra, därför listar vi några heta tips till dig som inte vill misslyckas.
Hår: Volym mastern, plattången och ett rosa diadem.
Ansikte: För att framhäva ögonen är ett hett tips lila glittereyliner från makeupstore kombinerat med ett rött läppglans.
Kroppen: Spraya på rikligt med silver bodyspray från H&M (om du vill glänsa extra mycket under matchen.)

Inför dagens match valde vi en "ledigare" stil som innebär:
Hår: En inbakad fläta,bara på en sida gjord av vår alldeles egna flätarinna Malin "Lillis" Eriksson. (Inbakade Flätor är så 2009)
Ansikte: Inget smink (Naturligt men ändå så fräscht!)
Kroppen: Vanlig kroppslotion (Viktigt då kylan torkar ut huden, torra ben är så 2008)


TIPS & RÅD: Nu kan du färga din träningströja graits hos Namita Andersson.

För att få detta otroligt vackra resultat använde hon sig endast av;
-en mörklila badrumsmatta
 -svart/vit träningströja
-tvättmedel
-tvättmaskin

Övrigt: Emelie blev helgens bajskorv, och Sussi var inte sen med att håna.. Hanna och Mallan pumpade spinning innan vi andra vanliga dödliga spelade match i söndags. Enligt källor så vann Hanna även detta spinningpass och ställde sig därför upp och skrek ut sin glädje! (Bilden är tagen just innan, därav leendet) Mallan skämdes och gick därifrån. Hon kom tydligen inte ens på pallplats det passet, så ni behöver inte prata om det med henne..




 









 

Veckans Hiss



Tighta jeans på läktaren under iksus matcher kan bli jobbigt.
Vi på iksufashion vrider och vänder på det, och vips:
 Jeans tights på läktaren under iksus matcher kan bli en hit.
Varför?
-Bekväma
-Passar både mormor och barnbarn
-Sitter som en smäck
-(Folket på raden bakom dig slipper därför skänka mynt i ditt myntinkast)
-Innebandystjärten & låren får plats
-Spagat och splittvänliga
-Snygga

Butiker: Ginatricot, Kii, Bikbok, Nicole, Vila, osv.

Jeanstights är så 2009


träning..

I onsdags på träningen körde vi 3 mot 3 där lagen var unga mot gamla. Vi ville bara säga att det är så tråkigt att man måste hålla fast och använda sig av fula knep bara för att man är gammal, grå och inte hänger med. Här har vi äkta bildbesvis. Rivsår och jossi bjöd såklart på en av sina berömda fula fasthållningar, där hon i detta fall höll fast Cassandra, nästintill slet av cassandras arm, så hon kunde passa en frispelare på bortre som kunde sorka in bollen i öppen kasse.. tråkigt tråkigt men men, det är inte rättvist alla gånger..

Kvällsfika är så 2009!

Idag är det ju Onsdag, så kallad Lill-lördag för alla som hänger med! Lill-lördagskvällen inleds med träning och sedan har IKSUfashion blivit inbjudna för att få smaka på de berömda varma mackorna á la Namita Andersson, tillsammans med en fräsch kopp med antingen värmande eller svalkande oboy, det beror på hur het man varit på träningen, frågar är ju om ni kommer våga möta oss?..
klicka--> <--klicka om du vågar

Läget helgen

Lördagen började med att vi som vanligt åt lunch på iksu, då Sussi klappade igång när Vickan som vanligt fick en applåd när hon kom (sådär 20 min försent), sedan fortsatte uppladdningen som alltid med spark och skidtur runt området. Väl i omklädningsrummet så började vi byta om,  folk började allt eftersom bege sig mot planen, men kvar stod vi på toan med Volym Mastern och plattången som förövrigt är två got to haves och pratade skånska. Jossi gick ut och skakade på huvudet och mumlade något till stickan som troligen var något i stil med: Lyllo mig som får spela med dom! :) När vi väl hade fått på oss våra URsnygga diadem som vi fått av Ove (Tussen) så var det dags för match!

Vi visste redan innan matchen att vi inte hade profilerna som balrog har men vi fokuserade på att försöka ånga på med våran lagmaskin. Självförtroendet var inte heller på topp när vi visste att vi haft flytet i 4 år snart och turen vänder snabbt som man brukar säga.. Men vi lyckas tillslut vinna med 5-3 efter några skitmål av speciellt släggobert, stickovic och nina B!

Äntligen!

Äntligen är denna efterlängtade blogg igång! Här är en liten sneakypeak inför vårens kollektion från Salming återvinning..
Fotograf: Victoria Modell: Nina Plats: Skärgården. Mer om helgen kommer inom kort.

RSS 2.0