Läget helgen

Lördagen började med att vi som vanligt åt lunch på iksu, då Sussi klappade igång när Vickan som vanligt fick en applåd när hon kom (sådär 20 min försent), sedan fortsatte uppladdningen som alltid med spark och skidtur runt området. Väl i omklädningsrummet så började vi byta om,  folk började allt eftersom bege sig mot planen, men kvar stod vi på toan med Volym Mastern och plattången som förövrigt är två got to haves och pratade skånska. Jossi gick ut och skakade på huvudet och mumlade något till stickan som troligen var något i stil med: Lyllo mig som får spela med dom! :) När vi väl hade fått på oss våra URsnygga diadem som vi fått av Ove (Tussen) så var det dags för match!

Vi visste redan innan matchen att vi inte hade profilerna som balrog har men vi fokuserade på att försöka ånga på med våran lagmaskin. Självförtroendet var inte heller på topp när vi visste att vi haft flytet i 4 år snart och turen vänder snabbt som man brukar säga.. Men vi lyckas tillslut vinna med 5-3 efter några skitmål av speciellt släggobert, stickovic och nina B!

Kommentarer
Postat av: Fäschönlöver

Det är ju helt sanslöst vilken tur IKSU har haft de senaste åren. Herregud, man blir ju mållös (fast inte IKSU för det är ju alltid stolpe in). Snygga diadem förresten, är det Tussen som har köpt dem? Men se gulligt!

2009-02-18 @ 10:59:22
URL: http://sofiaahlehjelm.blogpsot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0