HERO IS BACK!


IKSUfashion är stolta att vara dem första att avslöja att, Dagen med stort D, som vi alla väntat på ÄNTLIGEN har kommit, Namita "HERO" Andersson is back! IKSUfashion har tjabbat lite med Namita som kommer köra en med klassisk stil på lördag!

- Hur kommer du sätta upp ditt hår din första match efter skadan?
Har legat vaken många kvällar och försökt fundera ut hur mina "nya" stil ska vara... Läste på en modeblogg att en inbakad fläta på ena sidan var inne, även utsläppt ska tydligen var på väg tillbaka. Men jag kör nog på det gamla hederliga, hästsvans och hårnålar. Klassiskt skulle jag vilja kalla det.

Klassisk stil, klassisk fråga: - Hur känns det att vara tillbaka? Och hur känns det att spela första matchen mot Engelholm, (som du skadade dig mot) ?

Underbart! Eller för att tala klarspråk: Så JÄVLA nice! Försöker att inte tänka på det så mkt, vore ju bara skrockfullt och jag är inte skrockfull.

- Föredrar du att spela i svart eller vitt, vilket tycker du är mer fashion?

Spelar hellre i svart, för då är vi på oftast på vår älskade hemmaplan plus att man ser så mkt slankare ut i svart. Vilket är ett stort plus!! Ni andra ser så bleka ut i vitt, inte snyggt!


Ställ en fråga till dig själv: - Vad har varit bäst resp sämst med att träna rehab?:

Bäst att man märker för varje vecka hur man går framåt.. från kryckor till cykel, till lätt löpning, till hopp, till bollek till övingar och tillsist spel!

Sämst att man får träna själv och med fokus på underkropp (läs: Stora lår och rumpa).. Inte fashion.


-Vad tror du om helgens matcher?

Vi vinner båda. Varför? Därför att vi är det bättre laget plus att vi vill ta med oss en positiv trend och känsla in i slutspelet!



 IKSUfashion tycker i alla fall att det är obeskrivligt roligt att hero äntligen är med oss for real, nu kan man känna sig trygg på plan och spela avslappnat igen!


Kommentarer
Postat av: Emelie Lindström

Äntligen!

2009-02-27 @ 23:04:48
Postat av: PORNIE

FRÅGESTUND I BLOGGEN - kom gärna med frågor! :)

2009-02-27 @ 23:15:56
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0