Segertåget har anlänt till Ängelholm

OBS detta inlägg bör läsas på skånska.


Nu har segertåget äntligen tagit sig fram till Ängelholm, vi i iksufashionredaktionen känner oss som hemma då lokalbefolkningen pratar precis som vi. Efter en hel dag med shopping i Göteborg satt vi oss på segertåget som skulle ta oss hit till Änglarnas holmar, den danska konduktören frågade vad vi spelade, varpå våra tränare svarar innebandy. Hon tittar frågande och säger sen: - Musik? Vi tar då tag i saken och svarar: -Sport. Hon säger då att hon trodde våra klubbfodral var blåsinstrument. Danskar danskar.....

Efter två timmars tågresa var det busstime. Där träffar vi likasinnade människor som vi minsann berättade för hur vi färdas i umeå dvs. med hjälp av isbjörnar, sparkar, renslädar, hundslädar, skidor och istället för vägar är det liftar överallt. De blev väldigt fashionerade över hur miljövänliga vi är uppe i norrland.

Se morgondagens outfit efter matchen. Har du inget att göra medan du väntar?
Följ matchen här.

DAGENS NYHET:
Snart kommer du kunna följa iksu på den nya fräscha hemsidan, den om något är sååå 2009!


Kommentarer
Postat av: mm aah i liiike!

Keep up the good work ladys! ;)

2009-02-28 @ 01:01:08
Postat av: Mormor

Åh va skönt att ni kan hålla mig uppdaterad på hemmaplan trots att jag var för gammal för att få åka med på tåget. Resultaten kan jag ju följa på andra hemsidor - men the LOOKS! Väntar med spänning. Särskilt på hur HERO ser ut när hon gör comeback. Väntar och längtar..

2009-02-28 @ 10:24:36
Postat av: pop

Skön tågbild, lite dreeeeme. Härligt att Namita äntligen är på planen igen. med ett gäng matcher är du snart tillbaka i form !

Brudar ni jobbar på bra med bloggen. Good stuff !

2009-02-28 @ 23:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0