Slutspelsvecka!



Nu börjar det på riktigt, som man brukar säga.. och som vi har längtat! Ska bli spännande att se falun vs. endre på tv och det ska framförallt bli RIKTIGT roligt att spela våran första kvartsfinal mot KAIS MORA! som döms av Peter Hagelin, Uppsala/Edwin Simonian och sedan Peter Kallin/Mikael DJ Körning (på bild). Vi på IKSUfashion hatar ju inte att dansa..

på Innebandy.se kan man läsa kommentarer om damernas slutspel som inte gör en mindre taggad..:
-  Kais mora kommer skrälla och ta hema hela skiten ! med den Truppen dom har lär alla andr se upp!
- IKSU HAR REDAN TAGIT PLATS I SEMIFINALEN,SÅ KAIS MORA KOMMER ATT VINNA KVARTEN MED 2-1
Men den skönaste kommenatren om damernas sluspel var ändå:
- alla e dåliga.

Dirty-/trashtalk & fula knep
I slutspelen hettar det såklart till lite extra på planen och från damernas sida, i alla fall inte från IKSUs förekommer inga fula knep eller så kallat trashtalk.. Men IKSUfashion har pratat med dalens talangfulle back Robin Nílsberth om hur det är på herrarnas bana:

Ja på banan för oss blir det rätt mycket s.k trashtalk. Framförallt mot vissa spelare som folk vet blir psykade och kan ta onödiga utvisningar. Det man säger/får höra kan vara allt möjligt, men oftast handlar det om utseende och hur det går för spelaren i matchen.. Sedan hör det även till att folk tacklar lite extra förstås. Det är klart att en del lag har mer av denna vara än andra. Det har till och med hänt i ett annat lag att en kille blev nedsparkad i spelaringången och att en kille har fått oväntat besök i hemmet..
/ ixo ixo IKSUfashion

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0