Helgen

Tredje seriehlegen avklarad. Efter att ha vunnit mot Ö-vik förra helgen och helgen innan det lyckades vi ta full pott mot både innebandyfrillorna i lockerud och knickersarna i pixbo ( läs: not fashion) så tog vi i helgen emot Huddinge och Täby.

Det blev vinst även denna helg, inte så otippat kanske men så var det. vi tyckte själva att vi spelade riktigt bra men publiken verkar tycka att våra uråldriga spelvändningar inte var speciellt underhållande. dom var ungefär såhär fascinerade av vårat spel:





Nä vi hoppas att kunna bjuda på betydligt roliagre spel nästa match. Vi har tänk lite på vad vi har att komma med och vi tror att det roliagaste skulle vara om vi tog och skolade om Sara Wilhelmsson (som aldrig gjort mål i elitserien förut) till en toppforward som håller sig i motståndarnas målområde och sedan slog ett par riktigt kuliga långbollar var enda gång vi får bollen så skulle det bli ett hejdundrande målkalas. 

Vi har även sagt till våra backar att direkt de kommer i närheten av mittplanen dra på några underhållande sorkdödare till slagskott eller skjuta i täck, så har vi nog konceptet klart för att få mer publik om man säger så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha känns som en fin replik till ibkdalens.blogg.se...

2009-10-07 @ 11:01:16
Postat av: Anonym

ni skulle ju kunnat ta kritiken som en komlplimnag, men tydligen inte. Spelet fungerade ju tydlgen för dalens i helgen, hur fungerade era uråldriga spelavädningar i helgen egentligen? inte så bra va

2009-10-11 @ 17:02:32
Postat av: Anonym

verkar som att tryckfelsnisse har varit i farten, särskrivning på "var enda"? snyggt :D

annars bra jobbat, hejja iksufashion!

2009-10-11 @ 22:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0